căutare personalizată
Powered By Blogger

miercuri, 25 august 2010

Un program de fitness interesant.

De ce aş vrea să scriu despre încă un alt program de fitness? Există atât de multe. Nu există nici o scăpare de la programe de fitness, dacă te uiti la televizor sau cititi o revista sau ziar. Realitatea este că majoritatea dintre noi nu suntem mulţumiţi de starea noastra fizica si cautam solutii. Noi nu numai că suntem în căutare de soluţii, suntem de fapt, plata pentru ei. Aceasta creează cererea naturala pentru programe de fitness fizice.
Varietatea de programe de aptitudini fizice nu indică faptul că o metodă este mai bună decât cealaltă. Ca nici nu este mai bună Coca-Cola decat Sprite, ori Sprite mai buna decat Coca Cola. Este o chestiune de preferinţă şi una dintre ele ar putea potoli setea. Varietatea este buna. Ea ne dă libertatea de a alege. În ciuda de a avea o bună aprovizionare de programe de fitness eficiente şi variate, cred că eşecul de a beneficia de astfel de programe se află în noi.
Noi nu suntem organizati suficient sau nu avem timp să le practicăm. Datorită muncii noastre şi a carierelor, timpul pentru fitness devine insuficient.
Luind in considereare un program de 2 ore pe zi, 3zile pe saptamina ar insemna 6 ore pe saptamina, ceea ce reprezintra cam mult pentru stilul nostru de viata de zi cu zi.
Acesta este motivul pentru care programul de fitness de 2 minute este interesant. Oricine poate permite să cheltuiască 2 minute.
Tony Bahu fondator al programului de fitness de 2 minute prevede un antrenament complet compus din numai cateva minute.
Dacă nu a reuşit mai devreme în elaborarea de programe de fitness, programul de fitness de 2 minute poate fi programul potrivit pentru dumneavoastră.
După cum nu trebuie să investiti sume mari de timp în program, nu veţi renunta, probabil, atât de uşor.
Mai multe informatii despre program, le oputeti gasi aici: http://health-fitness.marc8.com/ebook-info.php/name/2_minute_fitness/toc_id/6-0-11-17

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu