căutare personalizată
Powered By Blogger

miercuri, 11 august 2010

Model de abordare al unui antrenament.

Începutul unui antrenament este la fel cu începutul la un nou loc de muncă. De unde sa incep? Ce fac? Respirati adanc si relaxativa. Începeţi prin stabilirea unui obiectiv pe termen lung si cateva obiective pe termen scurt (săptămânal sau lunar) pentru a va ajuta la menţinerea nivelului motivational cat mai mare posibil. Oferiţi-vă cate o recompensă în cazul în care obiectivele pe termen scurt au fost atinse. Apoi, alimentaţia corectă este o necesitate! Oferiţi-vă o varietate de alimente sanatoase, care ajuta organismul dumneavoastră de lucru eficient (a se vedea planul de nutriţie eşantion de mai jos).
În sfârşit, regimul de antrenament temut. Am înţeles că antrenamentele nu sunt pentru oricine, dar dacă ar fi fost uşor, toată lumea ar fi facut-o. Fiti diferiti şi nu va temeti de munca grea. Găsiţi cateva cai pentru a o face distractiv si placut. Mergeti in parc şi faceti exercitii, margeti la sala de sport cu familia sau prietenii, mergeti in drumetii. Faceti tot ce este nevoie pentru a face o treabă cum trebuie. Munca grea este rasplatita cum trebuie, şi tu stii asta, iar obiectivele pe termen lung vor incepe a fi atinse în termene mai scurte.
Urmaţi un plan de dieta pentru antrenament precum cel de mai jos. Mult succes!

Proteine (2-3 portii): peşte, pui, friptura slaba, carne slaba de curcan, ton, somon, albuşuri de ou
Fructe (2-4 porţii de dimensiune medie): orice fructe, mere verzi, grapefruit, pepene galben,
Legume (3-5 portii ): broccoli, ardei, mazăre, spanac, fasole verde, castraveti
Carbohidrati(6-11 portii ): orez brun sau sălbatic, paste din grau, faina de ovaz, fasole macră, cartofi dulci.
7 a.m.: proteine, carbohidrati, fructe
10 a.m.: proteine, carbohidrati, fructe
13 a.m.: proteine, carbohidrati
16 a.m.: proteine, carbohidrati
19 a.m.: proteine, carbohidrati

Deasemenea este indicat sa faceti 30 - 60 de minute de cardio 4-6 zile pe săptămână (este foarte important sa transpirati); 3 seturi de 15 repetari cu o greutate moderată si 2 seturi de 20 repetari pentru exerciţii abdominale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu