căutare personalizată
Powered By Blogger

joi, 29 iulie 2010

Legea numarul trei: Legea consistentei.

O luna intreaga de efort nu te va duce acolo unde vrei tu. Pentru a atinge orice scop, trebuie sa ramii la la planul stabilit, pe un proces continuu, pe termen lung si in mod consecvent. Noţiuni de bază, pentru o săptămână nu este mare lucru dacă nu sunt consecvente în eforturile dumneavoastră. Dar dacă sunteţi abatuti în mod regulat, departe de la programul vostru, nu veţi reuşi.
Coerenţa şi persistenţa sunt cheile succesului in orice scop. Amintiţi-vă că, dacă doriţi să fiti cu 10 kilograme mai slabi, 10 ani de acum
incolo, nu este important, ceea ce faci în următorele opt săptămâni, este ceea ce faci în următorii 10 ani. Toate schimbările care va vor fi sugerate, trebuie să fie urmate pentru tot restul vietii voastre - deci desigur, nu avem de gand să facem loc pentru indulgenţe. Programul va ajunge să fie realist, dacă intentionati sa-l urmati intocmai.
Pe termen scurt nu sunt solutii rapide. Cercetătorii au găsit doar o singură caracteristică comună celor care reusesc cu exercitiile fizice. Toti oamneii isi vor ajunge obiectivul lor la un moment dat, insa pas cu pas. Ei sunt constanti in ceea ce fac, fara insa a renunta la imbunatatiri. În termeni practici, aceasta înseamnă că, indiferent de orice altceva: programe incarcate la locul de muncă, lipsa de energie, lipsa de timp, senzaţie de rutina, senzaţie de leneşin, faptul ca urăşti efortul -nu au făcut nici o scuza din acestea! Au continuat să exerseze, luând obiectivele lor pe termen lung si impartindu-le în obiective mai mici. Ei au reusit la un moment dat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu