căutare personalizată
Powered By Blogger

miercuri, 8 septembrie 2010

Atentie la ce consumati imediat dupa antrenament !

Oamenii trebuie sa reţina importanţa de a combina o dieta adecvata, de inspiraţie psihologică şi activitatea fizică obişnuită, în încercarea lor de a pierde in greutate. Cei mai multi sunt socati sa descopere că, aceasta combinaţie de subzistenţă, mâncatul după antrenament, ar putea sabota, ar dezavantaja pierderea în greutate, prin felul cum grăsimea este metabolizata după o sesiune de exercitii fizice. Sportivii profesionişti cunosc importanţa alimentaţiei abundente de glucide înainte de antrenament sau competitie, pentru a le furniza prompt energie. Potrivit unei teorii, tu ar trebui sa mananci putini carbohidrati, după un antrenament de fitness, pentru producerea de insulina şi de a optimiza depozitarea şi livrarea de grăsime in corp.
Fara carbohidrati timp de 2 ore dupa exercitii.
Mai multe reviste de specilitate, subliniază importanţa de a evita bauturile dulci, mai ales sucurile de fructe ce conţin fructoză dupa exercitii. Specialistii au masurat stadiul hormonului uman de crestere (HGH) pentru o perioada de doua ore după antrenament, si au constatat o scadere importanta atunci când băuturile îndulcite sunt consumate în acest timp. Crescand productia de HGH, este un avantaj semnificativ pentru activitatea aerobica, deoarece îmbunătăteste arderea grasimilor timp de cateva ore după exerciţii.
Pentru a primi cele mai mari satisfactii din rutina dumneavoastra de fitness, este important să se limiteze caloriile şi să consumati pe cat posibil carbohidrati rapizi. Ignorati aceste alimente, şi veţi descoperi ca sunteti capabili sa atingeti obiectivul de pierdere in greutate mult mai rapid.
Băuturi îndulcite şi sucuri de fructe.
Consdumarea de băuturi dulci, după un antrenament energic, este una dintre cele mai grave greşeli făcute de cei mai mulţi oameni care isi doresc un corp sanatos sau doresc sa piardă în greutate.
Unul din efectele semnificative ale exercitilor este de a cerceta in depozitele de grasime ale corpului si a scoate la suprafata energia pentru a fi utilizata în timpul şi după antrenament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu